Rose de Haut-Bailly 2019

Wijnen Sanders · maart 24, 2020 · Nieuws · 0 comments

HT_BAILLY_ROSE_PACK

Vijftien jaar na de lancering heeft Château Haut-Bailly opnieuw de Rose de Haut-Bailly geproduceerd. Deze rosé-wijn wordt enkel gemaakt in de jaargangen waarin de omstandigheden ervoor optimaal zijn. Na 2004, 2006, 2007, 2009, 2011 en 2014 is 2019 dus de zevende jaargang van deze rariteit.

 

Nieuw kleedje

In navolging van de rest van het gamma (zie link), werd de Rose de Haut-Bailly ook in een nieuw kleedje gestopt. Het etiket oogt moderner, de fles is slanker en wordt afgesloten met een glazen stop, waardoor deze later als karaf hergebruikt kan worden.

 

Schaars

De Rose de Haut-Bailly 2019, gemaakt van 50% Cabernet Sauvignon en 50% Cabernet Franc is een zeer frisse en fruitige wijn met florale aroma’s. Er werden slechts 4000 flessen geproduceerd die nu wereldwijd hun weg naar liefhebbers aan het vinden zijn. Een klein deel daarvan komt onze richting uit.

 

Eerst zaait, eerst maalt

Interesse? Laat dan zo snel mogelijk weten hoeveel flessen u zou willen reserveren. Zoals zo vaak bij schaarse goederen geldt ook hier: Wie eerst zaait, eerst maalt!

Van zodra de wijn geleverd is, neem ik dan contact op zodat u daarna snel de eerste fles kunt ontkurken.

  • Rose de Haut-Bailly 2019: €22.50/ fles (incl. BTW)

 

Reserveren kan via de webshop of door een mailtje te sturen naar michiel@wijnen-sanders.be.

Omwille van de huidige omstandigheden kunnen afspraken enkel telefonisch of via e-mail doorgaan. Levering van uw favoriete wijnen kan wel nog altijd, mits we de nodige voorzorgsmaatregelen in acht nemen.

 

Alvast bedankt voor uw begrip en tot binnenkort!

Michiel

Sorry, the comment form is closed at this time.