Nieuwe zomerse wijnen!

Wijnen Sanders · mei 07, 2020 · Nieuws · 0 comments

sfeerbeeld 2

Het ideale moment om zomerse wijnen te lanceren? Bij de start van de zomer natuurlijk. Julien Mingot heeft dit goed begrepen: Hij komt dit jaar met een dubbele verrassing op de proppen.

 

Domaine des Maréchaux 2019 rosé

Een complete nieuwigheid is deze natuurlijk niet. Maar na 2 jaar te zijn weggeweest, is het fijn om deze heerlijke, frisse rosé weer in onze armen te sluiten. Niet plakkerig en zoet, maar speels en lichtvoetig. Weerkaatst de zon prachtig in uw glas!

 

Domaine des Maréchaux 2019 blanc

Deze witte wijn maakt het gamma van Domaine des Maréchaux compleet. We hadden al een rode en een rosé: deze witte variant kon dus niet ontbreken. Ze is gemaakt van 100% Sauvignon Blanc en is een frisse, aromatische wijn die het uitstekend doet als begeleider bij het aperitief, lichte gerechtjes of gewoon als tussendoortje…

 

Lanceringsactie: 11+1

Beide wijnen kosten €7.35 per fles. Nog de ganse maand mei bieden wij deze aan 11+1 aan. Bij 11 flessen witte of 11 flessen rosé, bieden wij u de 12e gratis aan.

Bestellen

Bestellen kunt u via onze webshop of door een mailtje te sturen naar michiel@wijnen-sanders.be.

Beide wijnen vloeien niet overvloedig. Of, zoals het spreekwoord correct citeert: Wie eerst komt, eerst maalt!

 

We blijven uiteraard voorzichtig in de huidige coronacrisis. Levering van uw favoriete wijnen kan wel nog altijd, mits we de nodige voorzorgsmaatregelen in acht nemen.

Wat drinkt u in uw kot? Iets Sanders natuurlijk!

Gezondheid!

Michiel

Sorry, the comment form is closed at this time.