Opendeurdag / Lentedegustatie: donderdag 20 en vrijdag 21 april

Wijnen Sanders · maart 30, 2017 · Nieuws · 0 comments

 

Op 2 april raast het peloton over de Vlaamse wegen om uit te maken wie van hen een jaar lang de Leeuw van Vlaanderen mag genoemd worden. Ze schuwen daarbij een passage door West-Vlaanderen . Daar vindt immers binnen enkele weken de Opendeurdag van Wijnen Sanders plaats. En er is nu eenmaal maar ruimte voor één topevenement per maand.

Op 20 en 21 april gooien we het eens over een andere boeg. Naast de aanwezigheid van enkele wijnboeren, organiseren wij ook een Masterclass “Inleiding in Bordeaux 2014” en kunt u wijn en gerecht proefondervindelijk testen. Dit alles doen we voor het eerst in onze eigen loods.

WijnenSandersWijnhandelProgramma:
 • Masterclass “Inleiding tot Bordeaux 2014”

Zowel op donderdag als op vrijdag laten we gedurende een uurtje ons licht schijnen over de wijnregio Bordeaux en de invloed van het wijnjaar 2014 op de regio. Deze masterclass is gratis. Inschrijven hiervoor is wel noodzakelijk en de plaatsen beperkt! Start om 18u.

 • Bordeaux 2014

Daarnaast bieden wij heel wat andere wijnen ter degustatie aan. Speciale focus daarbij zijn de kasteelwijnen van Bordeaux uit het wijnjaar 2014. Zo zullen onder andere enkele gerenommeerde Grand Cru Classé-wijnen kunnen geproefd worden.

 • Wijn en gerecht

Van 19u tot 21u worden ook enkele hapjes geserveerd. Wij selecteerden telkens een aangepaste wijn zodat jullie de harmonie kunnen proeven.

 

Kom en win!

Ook deze keer is er van elke aanwezige wijnboer een prijs te winnen. En opnieuw maak je kans op een weekend naar La Torricella in Piëmonte!!

 

Praktisch
 • Wanneer:Donderdag 20 en vrijdag 21 april, doorlopend van 18u tot 22u
 • Waar: Wijnen Sanders, Diksmuidesteenweg 17, 8830 Hooglede

 

Bevestig uw aanwezigheid

Wees erbij! Schrijf u in via onderstaand formulier of door ons een mailtje te sturen waarin u de dag en het aantal personen vermeldt. Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen.

  Kies uw degustatiedag*

  Naam*

  Aantal personen*

  Tot binnenkort!

  Mathieu en Michiel

  Sorry, the comment form is closed at this time.