Primeurs 2021

Bekijk hier een korte schets van het wijnjaar en onze selectie

Proeven bij u...

Niet alleen wijn drinken maar ook wijn kopen moet een beleving zijn. Wij komen langs bij u thuis, geven een woordje uitleg bij de wijn en vooral, laten u er van proeven! Nodig gerust enkele wijnenthousiastelingen uit en maak er een onvergetelijk moment van. Contacteer ons en samen zoeken we naar een formule die het best bij u past.

Bij ons...

Voelt u liever de splinters van de houten wijnkisten tussen uw handen? Wij begrijpen u volkomen. Loop tussen onze stock en waan u een boer tussen zijn ranken. Kies de wijn die u wenst te proeven en neem uw bestelling direct mee naar huis. Elke donderdag en vrijdag zijn wij open van 9u tot 12u en van 14u tot 18u. Wenst u liever op een ander moment af te zakken, dan kan dit na afspraak.

Of tijdens onze degustaties

Twee maal per jaar stellen we enkele van onze geliefde wijnhuizen aan u voor. De wijnboeren die het ganse jaar hun hart en ziel in de wijnfles steken maken dan tijd vrij om hun passie met u te delen. Bent u net zo gepassioneerd of geniet u gewoon graag van een lekker glaasje wijn? Ontdek snel wanneer onze volgende degustatie doorgaat.

Maak snel een afspraak voor een degustatie bij u of bij ons

Wijn proeven en degusteren onder vrienden. Dat is echt genieten

Nieuws, promoties en degustaties