Wijnreis Piëmonte

Wijnen Sanders · februari 06, 2020 · Nieuws · 0 comments

Piëmonte

 

Tijdens ons eerste bezoek aan Piëmonte waren wij meteen verkocht. De rust, het prachtige landschap, de verrukkelijke keuken en de onweerstaanbare wijnen deden ons vallen als een blok voor deze prachtige regio. Het is een belevenis die die je moeilijk onder woorden kan brengen maar die je zelf moet ervaren. Daarom nodig ik jullie graag uit op een unieke en exclusieve 3- daagse wijnreis door deze prachtige streek.

 

We laten ons rondleiden door Lucia, door jullie ondertussen misschien gekend als het gezicht van Diego Pressenda. Zij bokste voor Wijnen Sanders een onvergetelijk programma in elkaar. Ze woonde 3 jaar in de streek en zocht en vond de leukste adresjes. Onder een stralende nazomer zal ze ons onder andere de legendarische gastronomische “slow food” keuken laten ontdekken. We bezoeken historische dorpjes, verschillende wijndomeinen en dit alles met gelijkgestemde zielen. Enkele verrassingen zullen onderweg de beleving compleet maken. En dit terwijl de Barolo en Barbaresco rijkelijk vloeien…

 

Ik zei het al, het is moeilijk onder woorden te brengen. Heb ik je toch een beetje kunnen prikkelen? Dan neem ik jullie graag mee voor een onvergetelijke 3- daagse!

 

Praktisch:

 

Vertrek: Vrijdag 25 september 2020 bij het ochtendgloren

Terugkomst: Zondag 27 september 2020 bij volle maan

 

Kostprijs: €1050 per persoon. Hierbij is alles inclusief. Van vliegtuigtickets tot koffietje in de namiddag. Van ontbijt tot digestief na het diner.  Opgelet: de prijs is berekend op basis van 30 reizigers. Indien er minder dan 30 personen ingeschreven zijn, wordt er een meerprijs berekend of kunt u de reis annuleren.

 

Inschrijven kan tot 1 maart 2020. Een krappe deadline. Dit omwille van hotelreservaties en schommelende vliegtuigticketprijzen.

 

Neem gerust contact op indien u meer informatie wenst.

Wat drinkt u in afwachting? Iets Sanders natuurlijk!

Sorry, the comment form is closed at this time.