Parelend Pasen

Wijnen Sanders · maart 26, 2021 · Nieuws · 0 comments

Bubbels die wel zorgen voor een geslaagde Paasperiode? U vindt ze enkel bij Wijnen Sanders. Met plezier stellen wij dan ook 2 nieuwe referenties aan jullie voor:
 

Diego Pressenda: Letizia: €17.80 (11+1)
Het huis Diego Pressenda uit Piëmonte volgen wij al enkele jaren. Vrij recent hebben we ook hun schuimwijn toegevoegd aan ons gamma. Deze wordt gemaakt op basis van de druiven Dolcetto en Riesling en volgens de traditionele methode die ook champagne kenmerkt. Na de tweede gisting op fles worden er bovendien geen extra suikers aan de wijn toegevoegd. U krijgt met andere woorden een schuimwijn voorgeschoteld in zijn meest pure vorm.  Nog tot eind april laten we jullie deze graag ontdekken aan het voordelige 11+1 tarief!

 Champagne Claude Carré et fils: Vintage 2008: €31.00
Normaalgezien moet een millésime champagne, een champagne met jaartal, minimaal 3 jaar rijpen “sur lattes” zodat de parels voldoende tijd krijgen om zich optimaal met de wijn te versmelten. Het champagnehuis Claude Carré et fils gaat daarin nog een stapje verder. Hun “Brut” rust al een fenomenale 7 jaar, maar met de Vintage 2008 leggen ze de lat nog een stukje hoger. Maar liefst 12 jaar lag deze wijn te rijpen om tot een verbluffend resultaat te komen. U zult begrijpen dat de beschikbaarheid van deze blanc de blancs (100% Chardonnay) zeer beperkt is en dit aanbod dan ook enkel geldt zo lang de voorraad strekt.

Bent u eerder op zoek naar een frisse rosé, een lente-wijntje of stevige bewaarwijn, aarzel dan zeker niet om een kijkje te nemen op onze website voor ons volledige aanbod of neem contact op om uw noden of wensen te bespreken.

Wij wensen u alvast een fijne lente en hopen binnenkort samen te kunnen klinken op de bevrijding! Vriendelijke groeten

Michiel

Sorry, the comment form is closed at this time.