Wijn van de maand: Château Maréchaux 2011

Wijnen Sanders · februari 16, 2017 · Nieuws · 0 comments
TOURNÉE MINÉRALE

U bent een trotse deelnemer aan Tournée Minérale en bent bovendien bij die helft die zich nog niet liet verleiden tot een glaasje? Dan wensen we u proficiat. Maar u moet het toegeven: Het werd u nog niet moeilijk gemaakt. Daar komt nu verandering in: Wijnen Sanders stelt namelijk zijn “Wijn van de maand” voor. En voor u ons ervan beschuldigt dat we mensen aanzetten tot drinken: Ook volgende maand zal de wijn van deze maand nog overheerlijk smaken! Zorg er dus voor dat u deze wijn liggen hebt op het moment dat deze vermaledijde maand eindelijk achter de rug is…

Voor diegenen die Tournée Minérale links hebben laten liggen of de handdoek al in de ring hebben gegooid: Ook proficiat! U kan immers meteen overgaan tot het proeven van deze fantastische rode wijn.

Chateau-Marechaux_i480CHÂTEAU MARÉCHAUX 2011: COUP DE COEUR

Château Maréchaux kijkt uit over de torens van Saint-Émilion en Pomerol  en dat proef je. Net zoals zijn beroemde buren, overheerst ook hier de Merlotdruif. Deze zorgt voor soepele, toegankelijke wijnen met een mooi bewaarpotentieel. Niet voor niets verkoos Bordeaux.com deze wijn als één van hun “coup de coeurs” . Volgens hen is de wijn bijzonder smakelijk en zeer elegant, fijn en charmant. Bovendien kan de wijn nog 3 tot 4 jaar bewaard worden. (Bekijk hier de volledige fiche)

11+1

Bestel in februari 11 flessen “Château Maréchaux” en krijg de 12e fles gratis. Omgerekend betaalt u dan €9.40 in plaats van €10.25 per fles. Bovendien kunnen we deze ook in beperkte oplage aanbieden in houten kisten per 6. Kostprijs van zo’n kist is €65.

PROEF DE WIJN VAN DE MAAND

“Château Maréchaux 2011” kunt u nog de ganse maand februari elke donderdag en vrijdag komen proeven in onze degustatieruimte in de Diksmuidesteenweg 17 te Hooglede. Dit telkens van 9u tot 12u en 14u tot 18u.

 

BESTEL DE WIJN VAN DE MAAND

Je kan je bestelling zeer eenvoudig via deze link doorgeven.

WIN de WIJN VAN DE MAAND

Like en deel deze link op Facebook en maak kans op een magnum Château Maréchaux 2012.

Wat drinkt u tijdens Tournée Minérale? Iets Sanders natuurlijk!

Gezondheid!

Mathieu en Michiel

 

Sorry, the comment form is closed at this time.