Klaar om onze Sanders wijnen te ontdekken?

Heeft u onze webshop al gezien?

Ontdek hem nu via de rode knop hiernaast ->

Proeven bij u...

Niet alleen wijn drinken maar ook wijn kopen moet een beleving zijn. Wij komen langs bij u thuis, geven een woordje uitleg bij de wijn en vooral, laten u er van proeven! Nodig gerust enkele wijnenthousiastelingen uit en maak er een onvergetelijk moment van. Contacteer ons en samen zoeken we naar een formule die het best bij u past.

Bij ons...

Voelt u liever de splinters van de houten wijnkisten tussen uw handen? Wij begrijpen u volkomen. Loop tussen onze stock en waan u een boer tussen zijn ranken. Kies de wijn die u wenst te proeven en neem uw bestelling direct mee naar huis. Elke donderdag en vrijdag zijn wij open van 9u tot 12u en van 14u tot 18u. Wenst u liever op een ander moment af te zakken, dan kan dit na afspraak.

Of tijdens onze degustaties

Twee maal per jaar stellen we enkele van onze geliefde wijnhuizen aan u voor. De wijnboeren die het ganse jaar hun hart en ziel in de wijnfles steken maken dan tijd vrij om hun passie met u te delen. Bent u net zo gepassioneerd of geniet u gewoon graag van een lekker glaasje wijn? Ontdek snel wanneer onze volgende degustatie doorgaat.

Maak snel een afspraak voor een degustatie bij u of bij ons

Wijn proeven en degusteren onder vrienden. Dat is echt genieten

Nieuws, promoties en degustaties