Rosé-actie

Wijnen Sanders · juni 28, 2021 · Nieuws · 0 comments

Ik geef het toe. De timing van deze actie had beter gekund. Een actie doen rond rosé-wijnen net na de eerste hittegolf en tussen de regenbuien door, is waarschijnlijk niet mijn meest commerciële beslissing. Aan jullie om het tegendeel te bewijzen. Want na regen komt overvloedige zonneschijn. En mijn stokpaardje: Als het regent, dan haal je met deze rosé-wijnen toch gewoon de zon in huis?

Domaine des Maréchaux 2020: €7.35

Van deze wijn worden slechts 3000 flessen per jaar geproduceerd en velen komen daarvan terecht in de Vlaamse huiskamers. Geprivilegieerd zijn uw gasten wanneer u hen deze frisse rosé serveert!

Druiven: Merlot en Cabernet Franc

Sanders 2020: €9.95

Château de Cérons is de hofleverancier van onze rosé. Nadat er in 2019 te weinig oogst was, is ze nu opnieuw van de partij. Een ware “passe partout”. Heerlijk als aperitief, met voldoende karakter om aan tafel door gedronken te worden.

Druiven: 100% Merlot

Diego Pressenda: Langhe Rosato “Pumin Rus” 2020: €10.95

Blozende wangetjes, dat is de vrije vertaling van “Pumin Rus”. Verwijzend naar het bescheiden karakter van ondergetekende of naar het ondeugende karakter van de lezer? Aan u de keuze!

Druiven: 100% Dolcetto

Domaine Saint-Andrieu 2020: €11.80

Domaine Saint-Andrieu zit in een nieuw kleedje. De essentie van de wijn blijft gelukkig gelijk: een zachte rosé uit de Provence, die de krekels mee naar België brengt! Eigendom van Château Talbot, Grand Cru Classé uit Saint-Julien.

Druiven: Syrah, Grenache, Cinsault

Nog tot 14 juli bieden wij deze rosé-wijnen aan 11+1 aan. Wenst u deze eerst te proeven? Dat kan! Maak een afspraak of kom langs tijdens onze openingsuren op donderdag en vrijdag.

Wat drinkt u deze zomer? Iets Sanders natuurlijk!

Vriendelijke groeten

Michiel

Sorry, the comment form is closed at this time.