Wijn van de maand: Champagne Bollinger Brut Special Cuvée

Wijnen Sanders · november 08, 2016 · Nieuws · 0 comments

champagne-bollinger-special-cuveeJames Bond is er verzot op en Hare Majesteit The Queen durft stiekem al eens haar lippen aan de fles te zetten: Hoe konden wij anders dan ook als een blok te vallen voor deze schitterende parelwijn?!

PERFECTIE

Het huis Bollinger streeft naar perfectie en doet dit al sinds 1829. Het continue streven naar perfectie begint natuurlijk bij de basis. 85% van de druiven komen van Grand Cru wijngaarden, die bovendien op een ecologisch verantwoorde manier verbouwd worden.

NIET ZOMAAR CHAMPAGNE

Champagne Bollinger wordt opgevoed op eiken vaten, rijpt minstens 3 jaar “sur lattes” en er liggen momenteel zo’n 700.000 magnum flessen aan reservewijn bewaard, sommigen zelfs meer dan 15 jaar.

Een fles Bollinger is met andere woorden niet zomaar Champagne… en je opent ze dan ook niet zomaar. Het geduld en de zorg waarmee de Champagne Bollinger wordt gemaakt, verdient de nodige zorg en tijd van de liefhebber. Je opent een fles Bollinger enkel maar bij speciale gelegenheden. En op die manier, maak je de gelegenheid nog unieker!

Meer info vind je hier.

11+1

Haal de geheim agent in je naar boven. Bestel in november 11 flessen “Champagne Bollinger” en krijg de 12e fles gratis. Omgerekend betaalt u dan €41.94 in plaats van €45.75 per fles. Bovendien zit elke fles in een unieke geschenkverpakking.

PROEF DE WIJN VAN DE MAAND

“Champagne Bollinger” kunt u nog de ganse maand november elke donderdag en vrijdag komen proeven in onze degustatieruimte in de Diksmuidesteenweg 17 te Hooglede. Dit telkens van 9u tot 12u en 14u tot 18u.

BESTEL DE WIJN VAN DE MAAND

Je kan je bestelling zeer eenvoudig via deze link doorgeven.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.