Wijncursus

Wijnen Sanders · maart 06, 2018 · Nieuws · 0 comments

U hebt gelijk. De wijnen van Wijnen Sanders behoren tot de beste van hun soort. Daarin kunt u ons en de kenners rondom u, blind vertrouwen. Echter, wanneer wij noch de kenners in uw buurt zijn, valt u plots terug op uw eigen smaakpalet en kennis. U beseft u dat u er eigenlijk geen snars van snapt. Reden tot paniek is er niet. Maar toch had u de mensen rondom u graag wat beter ingelicht over de overheerlijke wijn die wordt gedegusteerd.

WijncursusProeven is weten

Daarom bieden wij u de kans om uw kennis rond wijn wat op te vijzelen. Waarom kijken we naar, ruiken we aan en zwieren we met een wijnglas? Wat is het verschil tussen de vinificatie van witte en rode wijn? Hoe geraken die bubbels in het glas en zijn deze uit Champagne echt de beste…? Uiteraard koppelen we iedere les het nuttige aan het aangename : Proeven!

5 lessen

Deze 5-delige lessenreeks wordt gegeven door Bram Lemmens. Een man die van passie voor wijn zijn beroep heeft gemaakt. Naast het geven van verschillende wijncursussen staat hij onder andere ook in voor de ontwikkeling en coördinatie van Horeca-opleidingen bij Syntra-West.

Data

donderdagavond van 19-22u op 19/4, 26/4, 3/5, 17/5 en 24/5.

Prijs

€250/persoon

Locatie

Noordstraat 140, Roeselare

De lessen kunnen enkel doorgaan indien er voldoende deelnemers zijn (vanaf 12 personen).

Schrijf nu in via info@wijnen-sanders.be

Tot dan!

Michiel & Mathieu

Sorry, the comment form is closed at this time.