.

Online bestellen en gratis thuis geleverd

Bestel uw wijn met een klik op de muis

Topwijnen in West-Vlaanderen

Wijnen Sanders is de wijnspecialist in West-Vlaanderen. Naast een ruim aanbod aanbod Franse wijnen, zoals de gerenommeerde La Parde van Château Haut-Bailly, bieden we als wijnhandel ook een uitstekende selectie Spaanse wijnen en Italiaanse wijnen. Stuk voor stuk toppers in hun segment. Ontdek ons volledig aanbod. 

Of proef het zelf tijdens een wijndegustatie. Een wijnproeverij kan zowel bij u thuis, bij ons, als op een locatie naar uw keuze. Wijn proeven met familie en vrienden. Dat is echt genieten. Maak snel een afspraak

Wijnhandel in Brugge, Kortrijk, Ieper en Waregem

West-Vlamingen genieten van het leven. Als wijnhandel met gratis thuislevering in Brugge, Kortrijk, Ieper, Waregem en de rest van West-Vlaanderen weten we als geen ander dat West-Vlamingen naast noeste werkers ook wijnliefhebbers zijn. En terecht. Heerlijk genieten aan tafel en Bourgondisch proeven en degusteren: dat zit ons in het bloed.

Wijnen Sanders is uw wijnhandel in de kustprovincie. Van Kortrijk tot Oostende, van Ieper tot Brugge of van Waregem tot Roeselare. Koop uw wijn online, ontdek ons volledig aanbod of maak een afspraak. Wijnhandel Sanders staat graag voor u klaar. 

Gratis thuislevering

Bestel uw wijn online en krijg ze gratis thuis geleverd. Bestellingen vanaf 300 euro worden zonder portkosten thuis geleverd, zowel in West-Vlaanderen als in gans Vlaanderen en België. Waar u ook woont of verblijft: u bestelt  makkelijk via smartphone, tablet of pc en even later geniet u van heerlijke wijnen aan tafel, aan het zwembad of om het even waar.

Bovendien zijn ook bestellingen met levering buiten België mogelijk. Contacteer ons. We helpen u graag verder om uw wijnkelder te verrijken met de lekkerste topwijnen.

 

Thuis wijn proeven? Maak snel een afspraak

Wijn degusteren met vrienden en familie. Dat is echt genieten

Nieuws, acties en promoties