Wijnen van de maand: Rosé Irrésistible en Pumin Rus

Wijnen Sanders · juni 15, 2017 · Nieuws · 0 comments
IMG_5919

IMG_5918Je kent het gevoel ongetwijfeld: Terwijl je achter je computer je smeltende vel langs je rug in druppels naar beneden voelt lopen, droom je van die nakende reis naar de zon, die Vespa-tocht door de wijngaarden of een spelletje “jeu de boules” in je teenslippers. Wij zorgen er graag voor dat u dit gevoel nu ook op uw eigen terras kunt ervaren! Haal de vakantie in huis met volgende rosé-wijnen:

<– Pumin Rus, Diego Pressenda                                                          Rosé Irrésistible –>

Fris en uitdagend. Speels en opwindend. Sierlijk en elegant. Koket en gracieus… Maar vooral: Onweerstaanbaar. Deze rosé-wijnen tover je complexloos op tafel en de juiste sfeer is meteen gezet. De Irrésistible kent als aperitief zijn gelijke niet, terwijl de Pumin Rus ook bij een zomers voorgerecht onweerstaanbaar is. Waan jezelf op een boot in de Côte d’Azur en geniet van de jaloerse blikken. En van de overheerlijke wijn natuurlijk.

 

 

11+1

De Irrésistible kost €7.95, voor de Pumin Rus betaalt u €9.15 per fles. De ganse maand juni bieden wij deze aan 11+1 aan.

Kiezen is verliezen. Daarom bieden wij u bij aankoop van 6 flessen Irrésistible en 6 flessen Pumin Rus een extra fles Irrésistible aan*. Vindt u een gewone fles te klein, dan kunt u de Irrésistible ook in magnumflessen verkrijgen aan €17.10 per fles.

PROEF DE WIJN VAN DE MAAND

Beide rosé-wijnen kunt u nog de ganse maand juni elke donderdag en vrijdag komen proeven in onze degustatieruimte in de Diksmuidesteenweg 17 te Hooglede. Dit telkens van 9u tot 12u en 14u tot 18u.

WIN DE WIJN VAN DE MAAND!

Klik door naar onze Facebookpagina, deel het bericht van de Rosé-wijnen en maak kans op een magnum van de Rosé Irrésistible!

BESTEL DE WIJN VAN DE MAAND

Je kan je bestelling zeer eenvoudig via deze link doorgeven.

Gezondheid!

* Niet cumuleerbaar met 11+1 actie.

Sorry, the comment form is closed at this time.