Château Maréchaux

Wijnen Sanders · februari 16, 2015 · Wijndomeinen · 0 comments
Passie voor wijn

Gepassioneerd. Dat is het minste wat je kan zeggen over Julien Mingot, eigenaar van Château Maréchaux. De liefde voor de wijn kreeg hij met de pap ingelepeld. Als kind zag Julien zijn vader en grootvader werken in de wijngaarden, wroeten in de aarde en de beste druiven plukken. Een methodiek die Julien met succes verderzet. De uitstekende wijnen gemaakt met respect voor de traditie, grond en druivenstok zijn daar het sprekende bewijs van.

 

Château Maréchaux

Château Maréchaux kijkt uit over de torens van Saint-Émilion en Pomerol  en dat proef je. Net zoals zijn beroemde buren, overheerst ook hier de Merlotdruif. Deze zorgt voor soepele, toegankelijke wijnen met een mooi bewaarpotentieel.

 

Château La Pensée

Sinds kort bezit de familie Mingot naast de Bordeaux Supérieur wijnen, ook een klein perceel in Lalande-Pomerol. 2013, algemeen gekend als een moeilijk jaar voor Bordeaux-wijnen, is het eerste jaar waarvan Julien met de nodige trots zijn nieuwste telg voorstelt. Ook in deze wijn proef je de hand van 3 generaties wijnkennis.

 

Proefpakket

Bestel online uw proefpakket van Château Maréchaux en laat u betoveren. De wijnen zullen u niet meer loslaten!

 

Sorry, the comment form is closed at this time.