Wijn van de maand: Rosé des Maréchaux

Wijnen Sanders · juli 07, 2016 · Nieuws · 0 comments
Nieuw

Wijnen Sanders stelt een nieuwigheidje aan u voor. Met de regelmaat van de klok wordt een nieuwe “Wijn van de maand” gelanceerd. Nu de zomer definitief uit de startblokken lijkt te schieten, ligt het voor de hand dat we een zomerse combinatie in de schijnwerpers, of beter, het zonnetje zetten.

 

IMG_2084Wijn van de maand: Rosé des Maréchaux

Julien Mingot, eigenaar van Château Maréchaux in Bordeaux, is er ook dit jaar weer in geslaagd een zeer frisse en lichte roséwijn te maken. De wijn is gemaakt op basis van 50% Merlot en 50% Cabernet Sauvignon en bevat niet meer dan 11.5% alcohol. Om die reden is het een ideale aperitiefwijn. Voor het geval er onverwacht vrienden voor de deur staan, kan je maar beter één of, afhankelijk van de hoeveelheid vrienden, meerdere flesjes van deze rosé in je koelkast liggen hebben.

 

Wijn en gerecht

Wanneer we op zoek gaan naar een perfect gerecht dat past bij een bepaalde wijn, moeten we het dikwijls niet te ver zoeken. In het geval van deze rosé-wijn is dit niet anders. Houd het simpel. Een complex gerecht zal deze wijn overtroeven. Kies daarom voor eenvoudige, frisse gerechten zoals een assortiment zomerse tapas, salade geitenkaas of probeer het eens met mosselen natuur! Uit het gamma van verschillende salades, kozen wij voor de salade Capreze, beter gekend als Tomaat-Mozarella. Het zomert op je bord, in je glas en op je terras: Wat kan een mens meer wensen?! Een promotie natuurlijk!!

11+1

Deze wijn kost amper €7.5 per fles. Extra leuk is dat we ze de ganse maand juli aanbieden aan een 11+1. Koopt u met andere woorden 12 flessen, dan betaalt u slechts €6.9 in plaats van €7.5 per fles.

Win de wijn van de Maand!

Like en deel dit bericht op Facebook en maak kans op 6 flessen van dit overheerlijk gefermenteerd druivensap!

Je kan je bestelling zeer eenvoudig via deze link doorgeven.

Gezondheid!!

Sorry, the comment form is closed at this time.