Bestel de beste wijnen online

Gratis thuis geleverd*

De ranken van Sanders

Wijnen Sanders heeft veel weg van een wijnrank die kwaliteitswijnen voortbrengt: om zijn wortels te vinden, moet je diep graven.

In het oorlogsjaar 1914 raakt de toen 19-jarige Belgische soldaat Daniel Sanders gewond tijdens gevechten in Kapelle-op-den-Bos. Zijn revalidatie leidt hem via Engeland naar Bordeaux, waar hij huwt met een Bordelese schone en zo de liefde voor de wijn in huis haalt. Die liefde schenkt hem een zoon, Jean, en kleinzoon, Philippe, die elk op hun beurt die liefde voor de wijn met hun klanten delen. 

Traditie in kwaliteit

Vandaag, honderd jaar later, wordt het levenswerk van de familie Sanders nog steeds verdergezet. We veranderen het geweer echter niet van schouder, maar houden vast aan de tradities, kwaliteit en service die de vele klanten van Sanders , waaronder ook onze families, jarenlang wisten te waarderen.

Wij hopen, samen met u, een mooie toekomst aan deze prachtige geschiedenis te kunnen breien! Of hoe een kogel uit 1914 mee bepaalt welke wijn u straks naar de lippen brengt… Gezondheid!


Team Sanders

  • Michiel Decleer
    Geniet van alles wat mensen samenbrengt: Goed eten en lekkere wijn!

Degustaties

Proef zelf onze wijnen tijdens een degustatie

Met vrienden of familie een wijnproeverij bij je thuis?

Onze favoriete wijndomeinen