Wijn van de maand: Vignoble d’Azur

Wijnen Sanders · juni 05, 2018 · Nieuws · 0 comments
Vignobles d azurOok vader drinkt al eens graag een glaasje rosé!

Het is een oud zeer: Telkens er een groot voetbaltornooi in aantocht is, wordt de koelkast volgestouwd met bier en worsten en vindt de vrouw of man deze huizes geen plaats meer om de melk, boter of godbetert, groentjes op te bergen. Op geheel Oosterweelse wijze trachten wij hiervoor een oplossing te vinden. Ondertussen plaatsen we het probleem voor even in…de koelkast…

Vignoble d’Azur

Wij gaan het er voor jullie namelijk niet gemakkelijker op maken: nog tot eind juni is de rosé “Vignoble d’Azur” onze wijn van de maand. De Provençaalse zon schittert in het glas. De smaak is tegelijkertijd rond, fruitig en knapperig. Niet te versmaden bij schaaldieren, verschillende slaatjes of tijdens een zinderende voetbalmatch.

11+1

Bestel in juni 11 flessen “Vignoble d’Azur” en krijg de 12e fles gratis. Omgerekend betaalt u dan €8.71 in plaats van €9.50 per fles.

Proef de wijn van de maand

“Vignoble d’Azur” kunt u nog de ganse maand juni elke donderdag en vrijdag komen proeven in onze degustatieruimte in de Diksmuidesteenweg 17 te Hooglede. Dit telkens van 9u-12u en van 14u- 18u.

Schuif die boter en melk dus nog wat meer aan de kant en maak wat plaats vrij voor enkele van deze overheerlijke flesjes. Het is voor wijnen zoals deze dat ze plaats voorzien hebben in de deur van de koelkast. Desnoods drinkt u de melk maar op kamertemperatuur.

Tenslotte nog deze tip: Chocolade en eieren bewaar je niet in de koelkast. Groentjes bewaar je in de vriezer.

Tot binnenkort!

Mathieu en Michiel

 

Sorry, the comment form is closed at this time.