Wijn van de maand: Château Tourans 2010

Wijnen Sanders · december 09, 2016 · Nieuws · 0 comments
tourans-1Laat je inpakken tijdens het uitpakken

Kerstavond. De sfeer is opperbest. De kerstboom pronkt met zijn schoonheid en de Kerst-cd wordt overstemd door oprechte kreten van blijdschap tijdens het uitpakken van alle cadeaus. U bekijkt alles vanop een afstand met de glimlach en schuift zenuwachtig heen en weer op uw stoel. U kunt niet wachten… Want u weet dat u na het uitpakken iedereen zult inpakken met een wonderbaarlijke Saint-Émilion… Halleluja!

Topterroir

Deze Saint-Emilion Grand Cru is afkomstig van een wijngaard van 13 hectares op een bodem van klei en kalk: Een topterroir. Château Pavie mag tot zijn buren gerekend worden.

Geniet van de mooie, diep donkere kleur. Met zijn licht geroosterde neus onthult uw glas ook heerlijke kruidige tonen. In de mond zijn de tannines elegant, soepel en zacht. De finale is eindeloos…

Wijn en gerecht

Ondanks de finesse, is deze wijn een krachtpatser die gemakkelijk je wilde schotels zal temmen! Harmonieert ook heerlijk met een stoofpotje of een gegrild stukje rood vlees.

11+1

Deze wijn kost €25.90 per fles. De ganse maand december bieden we deze aan 11+1. Koopt u met andere woorden 12 flessen van deze wijn, dan betaalt u slechts €23.74 in plaats van €25.90 per fles.

Proef de wijn van de maand

Château Tourans kunt u nog de ganse maand december elke donderdag en vrijdag komen proeven in onze degustatieruimte in de Diksmuidesteenweg 17 te Hooglede. Dit telkens van 9u tot 12u en 14u tot 18u.

 

Win de wijn van de maand!

Klik door naar onze Facebookpagina, deel het bericht van de Château Tourans en maak kans op een fles van onze wijn van de maand!

Je kan je bestelling zeer eenvoudig via deze link doorgeven.

Wij wensen iedereen een Zalige Kerst en een Gelukkig Nieuwjaar.

Wat drinkt u tijdens de Kerstperiode? Iets Sanders natuurlijk!

Gezondheid!

Mathieu en Michiel

Sorry, the comment form is closed at this time.